Dag 13
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
04 Augustus 2008 | Macedonië, Veles
De weg naar Bitola gaat lekker vlot en we bezoeken de Romeinse opgraving Heraklea. Ze zijn nog druk bezig om het in vorm voor toeristen te gieten. Wel mooie mazaiekvloertjes in de voormalige Basiliek.
We gaan vlot verder naar Stobi. Blijkt ook een Romeinse opgraving te zijn, alleen wat groter en wederom een mooi theater en basiliek-fundament.
We halen het tot Veles in vragen in de supermarkt naar een mogelijkheid om te kamperen. Dat wordt aan het stuwmeer Mladost. Het blijkt een openbaar terreintje te zijn, dus kosten nul en lauw water. 4 kindertjes komen nog een uurtje hun engels oefenen en doen dat uitstekend. Ze voelen zelfs precies aan wanneer het weer genoeg is.Nog even lekker gezwommen en een liter vocht aangevuld. Het gaat hartstikke goed met ons. Hihi.
05 Augustus 2008 - 19:04
Pa Ma Norden:
De techniek in dit land is goed alweer en berichtje probeer alles te volgen met earth nu richting bulgarije?
Tot morgen of?
Thea Plenter is niet meer je weet wel! -
06 Augustus 2008 - 19:20
Lia Jorissen:
Eindelijk alle verhaaltjes gelezen,(geen tijd door verhuizing) ontzettend leuk,hoor!!!! Nog een hele fijne vakantie. -
07 Augustus 2008 - 10:47
Linda:
Ik hoor het al, jullie vermaken je best! Lekker brommen op de motor en mooie dingen kijken. Daarna relaxen op een campeerplek. Klinkt goed hoor!