Voorbereidingen
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
12 Juli 2010 | Nederland, Haren
We hebben besloten dat we morgen vertrekken. Was toch wel een druk weekend en in dit takkeweer wil je ook niet op de motor zitten. Hopelijk is het morgen vaker droog dan dat het slagregent. Dan kunnen we los. De slaaptrein ging dit jaar niet door wegens onhandige vertrek- en retourdata en exorbitante kosten (was vorig jaar door 'voorseizoen'). We starten dus gewoon thuis en beginnen en eindigen met wat meer snelweg. Basel is het eerste doel.
:SMS update:: 14 juli 2010 :
1e wild kamp bij Karlsruhe. Nu 2e bij Interlaken zwi. 900 km. Boven 30, windstil. Bad in rivier. Nu warm onweer. Wij droog en voldaan. Alles optimaal en mooi. F
:SMS update:: 21 juli 2010 :
Rustdag op camping bij Vinci na Pisa, Cinque Terre, Genua, Milaan, Lago Maggiore, Zermatt en Gindelwald. Loeiheet maar 's avonds vaak in rivier. Morgen Firenze.
12 Juli 2010 - 14:06
Corien:
Goede reis en rij voorzichtig!!!! Heel veel plezier daar in het zonnige zuiden :-)
XX Corien -
12 Juli 2010 - 14:30
Linda:
goede reis! ik verheug me alweer op alle reisverslagen :) knuffel voor jou en Janet.
P.S. Elske heeft een waveboard en een eenwieler gekregen en ze kan het allebei al! Ze geeft nu les aan Anne op het waveboard..... -
15 Juli 2010 - 09:16
Pap Mam:
Het begint goed met weer en reisschema, hier iets koeler en droog goede reis verder kijk uit voor bruine beren en ander gedierte tot de volgende sms.update. -
22 Juli 2010 - 13:04
ANNEKE:
LEUK TE LEZEN, KLINKT HELEMAAL SUPER.
FIJNE TOCHT VERDER.
GROET ANNEKE