Nederland - Reisverslag uit Haren, Nederland van Fred Norden - WaarBenJij.nu Nederland - Reisverslag uit Haren, Nederland van Fred Norden - WaarBenJij.nu

Nederland

Door: Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

12 September 2011 | Nederland, Haren

Van Ter Apel is het simpel en vlak voor Haren wederom veel regen. We verheugen ons op de douche, maar de verwarmingsketel ligt in de woonkamer. Tegenvaller! De aannemer is vorige week al begonnen met de uitbouw en had heel verstandig bedacht dat ze na 2 weken de ketel wel weer werkend zouden hebben als wij thuis zouden komen. Dan maar douchen, eten en wassen bij moeders. Na 2 dagen regelzaken verhuizen we naar Friesland, zeilen buitenom Texel en Vlieland, hebben prachtig weer en zien tientallen zeehonden. Het is hier ook heel mooi! Vooral de Wadden.

Dit is het laatste stukje over de landen die we deze zomer op de motor bezocht hebben. Als je meer wil lezen kan dat op www.fredenjanet.waarbenjij.nu
F.

• 12 September 2011 - 21:42

Johan:

daar zat ik dus op te wachten............

• 14 September 2011 - 15:47

Fred:

Dat wist ik. Veel plezier vanuit de leunstoel.

• 26 November 2015 - 22:56

Rbnb:

Dag Ferd, het begint er nu op te lijken dat jij 109 van ons steelt omdat wij om problemen te voorkomen jou geinformeerd hebben over de status van de kamer die inmiddels ook niet meer te huur staat op de website. We hebben je in eerste instantie ruim op tijd proberen te overtuigen van de het feit dat wij de kamer liever niet meer verhuurden vanwege de negatieve reacties van andere gasten. Dit heb je genegeerd en je hebt besloten om toch te komen. Dit liet je tevens pas 1,5 week van te voren weten en toen wisten wij pas dat je gekozen had om toch te komen. Mijn huisgenoot raakte in paniek toen ik haar dit vertelde vanwege de slechte reacties van de andere gasten en zij heeft er voor gekozen om je nogmaals te informeren over de sleche omstandigheden van de kamer. Je bent toen erg boos geworden en hebt ons gevraagd je geld onmiddelijk terug te storten. Uit schuldgevoel en goed vertrouwen hebben wij dit gedaan. Helaas reageer je nu niet meer op onze berichten. Zoals een leraar zou moeten weten je kumt kwaad niet met kwaad bestrijden. Bij deze stellen we je nogmaals de vraag het geld terug te storten. Boukje en Imke